Coaching en advies

Wil jij ook meer uit je sport of werk halen?

Of je nu een sporter of werkatleet bent, je bent gedreven om meer uit jezelf te halen. Voor de één is dat beter trainen, meer wedstrijden winnen of toewerken naar een sportevenement. Voor de ander is dat excelleren in het bedrijfsleven of de uitdagingen in het werk met gemak aankunnen. Eén ding is zeker, als je gezond bent en in topvorm verkeert, dan voelt dat ontzettend goed!

Behaal je persoonlijke doelen

Heb jij persoonlijke doelen op sport- of werkgebied, die je heel graag wilt behalen? Het hebben en behalen van doelen geeft veel voldoening. Maar als het niet lukt je doelen te behalen, dan geeft dat meestal frustraties.

Als je in topvorm raakt, wordt het veel makkelijker om je doelen te behalen. Toch komt er veel bij kijken om in topvorm te raken. En grote kans dat je nog lang niet het beste uit jezelf hebt gehaald.

Topvorm bereik je door allerlei facetten van je gezondheid, fitheid en mentale vaardigheid te verbeteren en te optimaliseren. Coaching en advies geven jou de handvatten om je gewenste topvorm niet alleen te bereiken, maar ook te behouden.

 

Hoe coaching en advies jou helpen

Met coaching en advies ga je toewerken naar jouw doelen. We spelen in op jouw wensen en uitdagingen. Afhankelijk van jouw behoeften maak je gebruik van:

Voedingsadviezen

Beweeg-, inspannings- en trainingsadviezen

Adviezen voor een goede energiebalans en minder stress

Mentale coaching

 Je krijgt niet alleen handvatten, maar juist ook het stappenplan of de begeleiding in hoe je de handvatten toepast voor maximaal resultaat.

Hoe het werkt

Stap 1: vrijblijvende kennismaking en inventarisatie
Tijdens de kennismaking inventariseren we samen jouw huidige gezondheidssituatie, doelen, behoeften en uitdagingen. Na kennismaking beslis jij of je gebruik wilt maken van mijn begeleiding.

Stap 2: uitgebreide analyse en terugkoppeling
We onderzoeken en analyseren op verschillende manieren jouw huidige situatie, welzijn en mogelijkheden. Je krijgt een terugkoppeling hiervan, zodat je weet waar je staat.

Stap 3: coaching en advies
Met de inventarisatie en analyse bepalen we samen welke stappen ervoor gaan zorgen dat jij jouw doelen haalt.

Stap 4: monitoring voortgang en bijstellen waar nodig
Het is belangrijk dat de adviezen en handvatten die je krijgt ook daadwerkelijk voor jou werken en dat je op koers ligt om je doelen te behalen. We stellen bij daar waar nodig.

Nog belangrijk
Coaching en advies zijn geen therapie, medische behandeling (behandelwijze) of vervanging daarvan.

Is er een vraagstuk waar je graag hulp bij wilt, maar twijfel je of coaching en advies je verder helpen? Of ben je geen sporter of werkatleet, maar wil je toch door mij begeleid worden? Vraag gerust een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Pakketten

Er zijn drie verschillende pakketten van begeleiding waaruit je kiest. Elk pakket kan nog zo worden aangepast, zodat het volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. De sessies vinden plaats via video of op een locatie in overleg.

Prijzen zijn inclusief btw.