“Krijg de regie over je gezondheid terug om de gewenste verandering in je gezondheid te bereiken.”
ROLF OOSTENBRINK

MIJN MISSIE

Ik ben Rolf Oostenbrink, coach en adviseur in gezondheid, en help jou graag om je gezondheid te verbeteren wanneer jij gezondheidsklachten hebt of deze wilt voorkomen. Zo kun jij fysiek en mentaal optimaal functioneren en maximaal genieten van wat het leven jou te bieden heeft. Met mijn expertise, persoonlijke benadering en brede kijk op gezondheid, zorgen we samen ervoor dat jij de gezondste versie van jezelf wordt.

U

MIJN VISIE

Ik geloof in het zelfherstellend vermogen van het lichaam en geest. Onder andere stress, gebeurtenissen uit het verleden, leefstijlkeuzes, leefomgeving en medicatie kunnen dit vermogen onderdrukken. Vitale lichaamssystemen kunnen hierdoor uit balans zijn geraakt, omdat biologische processen niet meer optimaal verlopen. Dit leidt op den duur tot verminderd welzijn, gezondheidsklachten en ziekte.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het vermogen bezit om zijn of haar gezondheid te verbeteren door het herstellen van de vitale lichaamssystemen. Ik begeleid jou met een leefstijlgeneeskundige aanpak op maat, op weg naar een betere gezondheid en een leefstijl die voor jou werkt.

MIJN AANBOD

Heb jij gezondheidsklachten of ben je niet tevreden over je gezondheid? Met coaching en advies in gezondheid help ik jou graag verder om samen aan jouw gezondheid en leefstijl te werken. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan om duidelijk te krijgen hoe coaching jou het beste kan helpen in het bereiken van jouw gewenste verandering.

Lees ook vooral mijn nieuwste e-book ‘Leef gezond, voel je jong!’. Dit e-book zit vol met praktische tips voor een gezonde leefstijl om je biologische leeftijd te verlagen en je nog lang jong te blijven voelen.

Voor bedrijven en organisaties is het mogelijk om mij in te huren voor het geven lezingen en advies over gezondheid en vitaliteit.

De invloed van lichaam, geest en omgeving op jouw gezondheid en vitaliteit


“Movinforce staat voor  

persoonlijke benadering, 

expertise en een brede visie.”

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van gezondheidsproblemen of voelen ze zich niet zo vitaal als ze zouden willen. De levensverwachting van Nederlanders is weliswaar toegenomen, de gezondheidsverwachting is daarentegen juist afgenomen. Dit betekent dat men gemiddeld steeds minder gezonde levensjaren geniet. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft inmiddels één of meerdere chronische aandoeningen. Van de 70-plussers heeft zelfs meer dan 85% een chronische aandoening (bron: Nivel). Voor de meeste mensen betekent dit een verminderde kwaliteit van leven en daardoor minder levensgeluk.

Helaas zijn mensen vaak niet meer in staat zelf de gewenste veranderingen in hun leefstijl en gezondheid te bereiken. Dat komt enerzijds doordat voor de meeste mensen verandering te veel moeite kost of het ontbreekt aan knowhow en vaardigheden. Anderzijds weten de meeste mensen niet meer wat een natuurlijke leefstijl en leefomgeving zijn. Dit komt onder andere door de snelle modernisering in de afgelopen decennia en een overmaat aan tegenstrijdige informatie op het gebied van gezondheid.

Als coach en adviseur gezondheid geloof ik dat ook jij nog steeds het vermogen bezit om gezondere leefstijlkeuzes te maken en weer regisseur te zijn van je gezondheid.

Mijn opleidingen en scholingen

 

Toegepaste leefstijlgeneeskunde (via Institute for Functional Medicine en Metabolic Fitness)

Bewegingswetenschappen

(Sport)fysiotherapie

Orthomoleculaire voeding en suppletie

Functional Movement Systems

Life coaching (via Robbins & Madanes Training)

Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

 

Bekijk mijn CV in detail op LinkedIn.