“Ik geloof dat ook jij,
door bewust te worden van het vermogen van jouw lichaam en geest, de beste versie van jezelf kunt worden.”

-ROLF OOSTENBRINK

Ik zie tegenwoordig dat steeds meer mensen last hebben van gezondheidsproblemen, zich niet zo energiek voelen als ze zouden willen en niet tevreden zijn met zichzelf of het leven dat ze leiden. Bovendien zijn mensen vaak niet in staat zelf de gewenste veranderingen te bereiken. Ik geloof dat iedereen, dus ook jij, het vermogen bezit om gezondere leefstijlkeuzes te maken, om positiever in het leven te staan, om regisseur te zijn van je eigen leven, uitdagingen de baas te kunnen zijn en om een gelukkiger leven te leiden. Het is vaak een kwestie van bewust worden hoe je die kennis kunt inzetten, met de juiste inzichten, keuzes en vaardigheden. Zo kun je een rijk en voldaan leven gaan creëren. Uitdagingen en tegenslagen horen daar uiteraard ook bij, maar daar leer je uiteindelijk het meeste van en dat is je persoonlijke groei.

Met Movinforce wil ik mensen in hun kracht zetten en ervoor zorgen dat de problemen en tegenslagen die ze hebben, overwonnen worden. Ik heb namelijk zelf ervaren hoe het is om continu tegen grenzen aan te lopen. Als gedreven sportman wilde ik het maximale uit mijn badmintoncarrière halen. Ik trainde veel en zwaar en ik nam zelden de nodige rust. Rusten betekende voor mij verloren trainingstijd. Hierdoor was ik jarenlang constant vermoeid en regelmatig overtraind. Ik putte mezelf nog meer uit door te focussen op wat er niet goed ging en wat er beter moest. Ik was niet gauw tevreden over mijn resultaten. Door de lat zo hoog te leggen voor mezelf was ik voor en tijdens wedstrijden vaak erg gespannen. Dit ging ten koste van het plezier in de sport. Hoewel ik tijdens mijn badmintoncarrière vaak niet de beste versie van mezelf was, kan ik wel terugkijken op mooie mijlpalen. Zo heb ik mogen deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen en Dutch Open, zowel bij de junioren als de senioren. Daarnaast heb ik meerdere jaren in de landelijke eerste divisie gespeeld.

Vanuit mijn drive om mezelf te verbeteren in mijn sport en me vitaler te voelen, heb ik talrijke strategieën gevonden om me energieker en meer ontspannen te voelen. Door het toepassen van deze succesvolle strategieën ervaar ik bovendien meer plezier en voldoening in de dingen die ik graag doe. Ik ben me daarom steeds meer gaan verdiepen in alles wat met gezondheid, fitheid en mindset te maken heeft. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom ik de opleidingen fysiotherapie, bewegingswetenschappen, sportfysiotherapie, life coaching en neurolinguïstisch programmeren (NLP) heb gevolgd. Daarnaast heb ik vele boeken gelezen en uiteenlopende cursussen en lezingen gevolgd.

Ik heb ontdekt welke mentale en emotionele vaardigheden helpen om de rust en de focus te hebben tijdens het sporten, in het werk en in het dagelijkse leven. Ook heb ik ontdekt dat het hebben van plezier in de dingen die je doet het allerbelangrijkste is. Het gaat niet om het resultaat maar om de ervaring van de bezigheid. Ik weet nu wat je kunt bereiken als je de beste versie van jezelf bent. Vanuit die kennis en mijn ervaring wil ik jou versterken om je ook fitter, energieker, gezonder en gelukkiger te voelen. Het is namelijk een hele kunst de uitdagingen die op je pad komen in je privéleven, in je werk of in je sport met de juiste mindset te benaderen, terwijl je gezond en gelukkig wilt zijn.


“Movinforce staat voor  

persoonlijke benadering, 

expertise en een brede visie.”

MIJN MISSIE

Ik help jou om je gezonder, vitaler en gelukkiger te voelen. Zodat je weer optimaal kunt functioneren en kunt genieten van wat het leven jou te bieden heeft. Of dit nu op het gebied van sport, werk, privéleven is of een combinatie daarvan. Met mijn expertise, persoonlijke benadering en brede kijk op gezondheid en geluk, word jij de beste versie van jezelf.
U

MIJN VISIE

Ik geloof in het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Onder andere door langdurige stress, verkeerde leefstijlkeuzes en een negatieve mindset kan dit vermogen onderdrukt worden. Hierdoor voel je je niet fit, heb je weinig energie of andere gezondheidsklachten en ervaar je minder geluk en tevredenheid in je leven.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de beste intenties heeft in hetgeen hij of zij doet en het vermogen bezit om het beste uit zichzelf te halen en zich goed te voelen. Ik help jou om bewust te worden van die kennis zodat je de zaken in een ander perspectief kunt zien en nieuwe inzichten opdoet. Ik begeleid jou om dit toe te passen in jouw dagelijks leven, werk, of sport. Je krijgt meer zelfvertrouwen, rust en helderheid om de juiste keuzes te maken zodat jouw lichaam en geest weer optimaal kunnen functioneren.

Met de strategieën en vaardigheden die ik jou aanleer tijdens de coachsessies behoren stress, vermoeidheid, onzekerheid en het gebrek aan plezier en voldoening voorgoed tot het verleden.

MIJN WERKWIJZE

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leer ik jou graag beter kennen. Ik breng dan jouw hulpvraag, doelen, wensen en obstakels in kaart. Wanneer we gaan samenwerken, maak ik een plan van aanpak dat geheel is afgestemd op jou en jouw persoonlijke doelen. Aan de hand van een aantal coachsessies geef ik jou de kennis en inzichten om stap voor stap meester te worden van jouw mindset, leefstijl, gezondheid of een combinatie daarvan. Ik maak hierbij gebruik van 11 leefstijlthema’s. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en hulpvraag gaan we aan de slag met een of meerdere thema’s. Ik begeleid jou zodat jij uiteindelijk zelf het gewenste resultaat kunt creëren.

HEALTH COACHING OF LIFE COACHING

Heb je een hulpvraag op het gebied van jouw gezondheid of leefstijl? Met health coaching help ik jou graag om je weer energieker en gezonder te voelen.

Wil je geestelijker sterker worden en een positievere mindset ontwikkelen? Met life coaching begeleid ik jou om met een geschikte mindset de uitdagingen in het leven de baas te worden.

Life coaching en health coaching sluiten elkaar in bepaalde gevallen niet uit. Doordat ik naar jouw persoonlijke situatie kijk, kan het gebeuren dat we samen aan de slag gaan aan met een combinatie van health én life coaching, volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen. Twijfel daarom niet over welke vorm van coaching voor jou het meest geschikt is en vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan.

Opleidingen en expertise

Bewegingswetenschappen

Life coaching

Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

(Sport)fysiotherapie

Ik heb tijdens mijn opleidingen en zelfeducatie uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van fysiologie, anatomie, voeding en vertering, evolutiebiologie, beweging en inspanning, gedragsverandering, mindset, psychologie, en nog meer. Al deze kennis zet ik in tijdens onze coachsessies, omdat ik ervan overtuigd ben dat deze facetten elkaar beïnvloeden en daarom jouw gezondheid, vitaliteit en geluk naar een hoger niveau kunnen tillen.