Lezing of workshop

Voor bedrijven, organisaties en sportbonden

Kan jouw bedrijf, organisatie of sportbond een goede lezing of workshop over gezondheid, vitaliteit en/of prestatieverbetering gebruiken?

Steeds meer bedrijven en organisaties zijn zich ervan bewust dat een gezond bedrijf voor een groot deel bepaald wordt door de gezondheid en productiviteit van de werknemers. Gezonde mensen zijn minder vaak ziek en zijn productiever, creatiever en gelukkiger. Investeren in de gezondheid van werknemers levert een bedrijf zowel op de korte als lange termijn veel wintst in de breedste zin.

Voor sportbonden is het essentieel dat trainers en coaches dusdanig goed zijn opgeleid, zodat zij kunnen bijdragen aan de gezondheid en prestaties van sporters. Met het toenemend aantal blessures onder sporters wordt investeren in blessurepreventie steeds belangrijker.

Ik heb inmiddels ruime ervaring in het geven van lezingen en workshops op het gebied van gezondheid, vitaliteit en prestatieverbetering. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking of het opvragen van een offerte.