Life coaching

Een positieve mindset en geestelijk sterker worden? Als life coach kijk ik naar waarin jij vastloopt in je werk, sport of privéleven en hoe je dat kunt veranderen. We werken samen aan het ontwikkelen van de juiste mindset en ik leer je nieuwe life skills aan, waardoor je het verschil in jouw leven kunt gaan maken en een leven kunt creëren waar jij gelukkig van wordt. 

Persoonlijke groei door inzichten, doen en ervaren

Je ervaart stress als de dingen in je leven niet lopen zoals je zou willen. Hierdoor zit je minder goed in je vel, heb je minder plezier in de dingen die je doet en haal je niet het beste uit jezelf. 

Tijdens de coachsessies focus ik op hoe je actie kunt ondernemen. Hoe kun je jouw situatie veranderen? Welke vaardigheden heb je nodig om het leven te creëren waar jij van droomt? Ook besteed ik aandacht aan jouw beleving van de situatie. In hoeverre komt jouw waarneming overeen met de realiteit? Hoe ga je hiermee om? En hoe kun je jouw situatie in een positief perspectief zetten, zodat je je gelijk beter voelt?

Ik leer jou weer met meer zelfvertrouwen en geluk door het leven te gaan. Je vindt mentale rust en je leert welke stappen je moet zetten om weer in balans te komen. Of je nu vastloopt in je werksituatie, privéleven of sportcarrière, als life coach geef ik jou persoonlijke opdrachten, oefeningen en actiepunten die jou helpen om jouw doelen te behalen en jouw leven of situatie te veranderen. Persoonlijke groei staat hierbij centraal. Je ontdekt hoe je weer overzicht en focus creëert, weer die passie voelt en opstaat met een doel waar jij blij van wordt. 

Wanneer is life coaching nuttig?

Worstel je met je gevoel? Ervaar je veel stress en weet je niet goed hoe je daar het beste mee kunt omgaan? Ben je de balans kwijt in je werk, privéleven of sport? Life coaching is geschikt voor jou als wilt je werken aan jouw persoonlijke groei, zodat je weer plezier hebt in het leven en je weer lekker in je vel zit. Je bent er klaar voor om actie te ondernemen voor die positieve verandering in jouw leven.

Wil je erachter komen of life coaching past bij jou en jouw situatie? Wacht dan niet langer en vraag een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan.

 

Mijn werkwijze als life coach

Ik geloof dat jij van nature al het vermogen bezit om het leven te kunnen leiden dat jij voor ogen hebt. Soms ben je je niet bewust hiervan of weet je niet hoe je jouw vermogen kunt benutten om tot verandering te komen. Ik help jou daar bewust van te worden en ik leer je hoe je jezelf in je kracht kunt zetten daarmee. Waar nodig reik ik jou aanvullende kennis en inzichten aan. Ik zorg ervoor dat jij in staat bent sneller oplossingen te bedenken en inzichten krijgt. Zo kun jij de keuzes maken die ervoor zorgen dat jij je weer beter gaat voelen, weer in je kracht komt te staan en meer bereikt in je leven. iedere situatie is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Tijdens de coachsessies werken we aan het creëren van een sterke mindset. Door de vragen die jou stel, zorg ik ervoor dat jij nieuwe inzichten krijgt en je de vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt om een positieve verandering in jouw leven of situatie teweeg te brengen. Ik benader jouw probleemvraag vanuit verschillende invalshoeken om zo samen met jou tot de beste oplossingen en keuzes te komen.  Aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak, met opdrachten, oefeningen en actiepunten die op jou is afgestemd zijn, help ik jou om jouw doelen te behalen, jouw situatie te veranderen, weer in balans te komen en het leven te creëren dat jij voor ogen hebt. 

Wat levert het je op?

Je zit weer lekker in je vel, je hebt de balans terug in je leven, je ervaart minder stress en je hebt weer zin om dingen te ondernemen. Dit doe je met meer zelfvertrouwen en plezier. Met de nieuwe inzichten en vaardigheden die je leert, maak je een positieve impact op jouw leven én op het leven van anderen. Want als jij lekker in je vel zit, merkt jouw omgeving dit ook. En ook als het even tegenzit, weet jij hoe je daar op de beste manier mee kunt omgaan. 

Coachpakketten

Er zijn drie verschillende coachpakketten waar je uit kunt kiezen. Wanneer je kiest voor een coachpakket, maken we eerst kennis en bespreken we hoe het coachtraject globaal eruit zal zien. Tevens is er ruimte voor vragen. Ook als je nog geen keuze hebt kunnen maken en nog vragen hebt, vraag dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

In elk coachpakket duren de coachsessies maximaal 90 minuten. De sessies vinden plaats via Skype of op een locatie in overleg.

Na elk coachtraject heb je:

Inzichten

Vaardigheden

Strategieen

Positieve verandering

Helderheid

Persoonlijke groei

Balans en rust

Een losse coachsessie is bij te boeken voor 199 euro per sessie van maximaal 90 minuten.

Prijzen zijn inclusief btw.

Twijfel je of je life coaching of health coaching nodig hebt? Vraag een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan waarin we bekijken welke coaching jij het beste kunt gebruiken.