Voor bedrijven

Lezingen en advies voor bedrijven en organisaties

Kan jouw bedrijf, organisatie of vereniging een goede lezing of adviezen over gezondheid, leeftijl en vitaliteit gebruiken? 

Steeds meer bedrijven zijn zich ervan bewust dat een gezond bedrijf voor een groot deel bepaald wordt door de gezondheid van hun personeel. Gezonde mensen zijn minder vaak ziek en zijn productiever, creatiever en gelukkiger. Investeren in de gezondheid van personeel levert zowel op de korte als lange termijn veel op voor een bedrijf.

Gezondheidsbevordering binnen een bedrijf begint bij kennis opdoen, bewust worden en motiveren. Vaak weten bedrijven echter niet hoe gezondheidsbevordering het beste ingezet moet worden en hoe werknemers te motiveren om gezonder te gaan leven. Daarom kun je mij als expert inhuren om een lezing en/of advies te geven. Dit kan zijn een lezing aan het personeel, adviezen aan het management van een bedrijf of persoonlijke begeleiding binnen een bedrijf.

Ik heb inmiddels ruime ervaring in het geven van lezingen en het geven van advies op het gebied van gezondheid en vitaliteit bij verschillende bedrijven, organisaties en sportbonden. Wil jij graag ook mijn kennis en vaardigheden inzetten voor het welzijn van personeel of leden? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking of het opvragen van een offerte.